Chciałbym rozpocząć dyskusję na temat linii lotniczych. Pod koniec sierpnia planuję wybrać się do Norwegii. Szukam tanich biletów lotniczych. Obecnie dobrą ofertę ma SAS, np.
tanie loty do Haugesund - jak oceniacie tą ofertę co jest na stronie? czy ktoś już leciał z tymi liniami i może podzielić się jaką opinią? Będę wdzięczny

SAS to jedne z lepszych linii lotniczych. Chciałbym dorzucić też że dużo nowych kierunków mogą mieć linie Norwegian. Warto sprawdzić chociażby na stronie
http://www.lotniczy-bilet.pl oferującej bilety lotnicze praktycznie wszystkich przewoźników. No i zaglądać do działu z promocjami.
Kiedyś leciałem SASem, było fajnie, ale obsługa pozostawia wiele do życzenia.
Polecam RAINAIR, super tania linia lotnicza.
Tanie loty to doskonały wynalazek. Niestety trzeba rezerwować bilety z wielkim wyprzedzeniem.
A jak tani dolecieć do Ameryki Płd. ? Tam już Ryanairem nie dolecę ;(
ooo ja też chciałbym do Norwegii, ale dopiero w przyszłym roku. napiszcie więcej doświadczeń z tanimi liniami, czy to jest opłacalne tak naprawdę? Ile kg bagażu można zabrać?
(2013-10-01 13:04 )stende napisał(a): [ -> ]Polecam RAINAIR, super tania linia lotnicza.
Też korzystałem z tej Lini i wydaje się w porządku i zdecydowanie tania zależy jak się trafi

.