A miało być tak pięknie, czyli wszystko zapowiadało się super a obiekt pozostawiał wiele do życzenia. W tym miejscy prosimy umieszczać negatywne opinie o miejscach noclegowych.
Chciałbym podzielić się tutaj uwagami odnośnie jednego miejsca noclegowego w Jastarni.
Byłem rok temu na kilka dni i szukałem na miejscu noclegu. Chciałem żeby był tani i dużego standardu nie potrzebowałem bo większość czasu i tak miałem spędzać nad wodą.
Jeden z gospodarzy domu gościnnego polecił mi domki obok portu. Pojechałem tam i... aż mnie zatkało. Domek wyglądał tragicznie i nadawał się wyłącznie na budę dla psa a nie do noclegów. Nie pamiętam niestety nazwy, jednak był to domek typu holenderskiego. Nie ma ich tam dużo w okolicy więc łatwo zorientować się który to jest. Dla wszystkich przestroga - unikajcie tego miejsca

...a jeśli jesteście rozczarowani to polecam Wam stronkę
http://www.travelrent.pl znajdziecie tam sprawdzone miejsca noclegowe z mapkami dojazdu i z mozliwością rezerwacji

jestem bardzo rozczarowany wycieczką z wytwórnią wypraw, firmą, która nie ma nawet statusu biura podróży a wysyła ludzi na środek ukraińskiego stepu z kobietą, która nie zna rosyjskiego i nie ma pojęcia, co się dzieje dookoła niej. ŻENADA.
Nie polecam pensjonatu Bałandówka w Zakopanem na ul. Małe Żywczańskie - okropne warunki, okropni gospodarze.
NIE POLECAM pensjonatu "Niezapominajka" w Lądku Zdroju. Mają tam dziwny zwyczaj wymuszania dodatkowych opłat za przeróżne rzeczy - np. noże i widelce dodatkowo płatne 10 PLN od osoby :O
Przestrzegam przed tym lokalem. Tam dzieją się niestworzone rzeczy.
Czarny PR, czy rzetelne info? Oto jest pytanie!