Forum serwisu noclegdlaturysty.pl
Rozczarowanie - Wersja do druku

+- Forum serwisu noclegdlaturysty.pl (http://forum.noclegdlaturysty.pl)
+-- Dział: Turystyka (/forumdisplay.php?fid=1)
+--- Dział: Opinie o miejscach noclegowych (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Wątek: Rozczarowanie (/showthread.php?tid=4)

Rozczarowanie - NoclegDlaTurysty - 2010-12-21 00:10

A miało być tak pięknie, czyli wszystko zapowiadało się super a obiekt pozostawiał wiele do życzenia. W tym miejscy prosimy umieszczać negatywne opinie o miejscach noclegowych.

RE: Rozczarowanie - dirtu - 2011-02-15 08:25

Chciałbym podzielić się tutaj uwagami odnośnie jednego miejsca noclegowego w Jastarni.
Byłem rok temu na kilka dni i szukałem na miejscu noclegu. Chciałem żeby był tani i dużego standardu nie potrzebowałem bo większość czasu i tak miałem spędzać nad wodą.
Jeden z gospodarzy domu gościnnego polecił mi domki obok portu. Pojechałem tam i... aż mnie zatkało. Domek wyglądał tragicznie i nadawał się wyłącznie na budę dla psa a nie do noclegów. Nie pamiętam niestety nazwy, jednak był to domek typu holenderskiego. Nie ma ich tam dużo w okolicy więc łatwo zorientować się który to jest. Dla wszystkich przestroga - unikajcie tego miejsca Smile

RE: Rozczarowanie - podróżnik - 2011-06-02 16:42

...a jeśli jesteście rozczarowani to polecam Wam stronkę http://www.travelrent.pl znajdziecie tam sprawdzone miejsca noclegowe z mapkami dojazdu i z mozliwością rezerwacji Smile

RE: Rozczarowanie - lubiedobre - 2011-09-14 09:48

jestem bardzo rozczarowany wycieczką z wytwórnią wypraw, firmą, która nie ma nawet statusu biura podróży a wysyła ludzi na środek ukraińskiego stepu z kobietą, która nie zna rosyjskiego i nie ma pojęcia, co się dzieje dookoła niej. ŻENADA.

RE: Rozczarowanie - illa1982 - 2014-02-12 19:47

Nie polecam pensjonatu Bałandówka w Zakopanem na ul. Małe Żywczańskie - okropne warunki, okropni gospodarze.

RE: Rozczarowanie - jolaniebieska - 2014-03-18 21:59

NIE POLECAM pensjonatu "Niezapominajka" w Lądku Zdroju. Mają tam dziwny zwyczaj wymuszania dodatkowych opłat za przeróżne rzeczy - np. noże i widelce dodatkowo płatne 10 PLN od osoby :O
Przestrzegam przed tym lokalem. Tam dzieją się niestworzone rzeczy.

RE: Rozczarowanie - margtaczer - 2014-03-27 17:42

Czarny PR, czy rzetelne info? Oto jest pytanie!