kontrowersyjna Warszawa
|
2013-12-08, 18:28
|
|||
|
|||
RE: kontrowersyjna Warszawa
Według mnie Warszawa już jest ekscytująca. Jedyne co mi się tu nie podoba to życie nocne, uważam że kluby są bardzo nijakie. Jednak warto skorzystać z tego co oferuje stolica w lato. Z pewnością nie będziemy się tu nudzić!
|
|||
2013-12-23, 10:05
|
|||
|
|||
Ja uważam że w warszawie jest za duży tłok. Nie podoba mi się to miasto. Tam nie ma w sumie prawdziwych zabytków bo była cała zniszczona i wszystko jest prawie nowe
|
|||
2014-01-07, 19:28
|
|||
|
|||
są ludzie którzy lubią tłok i szybkie tempo życia, jednocześnie dostęp do wszelkiej maści usług i rozrywek a tego w wawie nie brakuje
![]() sklep z winami WinaBezalkoholowe.pl |
|||
2014-02-21, 18:11
|
|||
|
|||
Warszawa jest jak kobieta. Z jednej strony Wola i Ochota z drugie Brudno i Włochy
|
|||
2014-03-07, 14:04
|
|||
|
|||
Zycie nocne to popieram a tak to nuda
![]() |
|||
2015-07-10, 20:14
|
|||
|
|||
Ja wiem czy Warszawa jest "kontrowersyjna"? Nie za bardzo rozumiem, co autor wątku ma na myśli? Gdyby udało się rozwinąć temat, to myślę, że odniosłabym się do tematu jakoś szerzej.
Znam kilka osób z Warszawy, samego miasta jeszcze nie miałam okazji poznać dogłębnie (mam nadzieję, że nadrobię to w końcu). Co do ludzi, nie sądzę, że miasto ich jakoś określa. Słyszałam, że mieszkańcy stolicy to osoby specyficzne pod tym względem, że się troszkę wywyższają wobec mieszkańców innych miast, ale osobiście tego nie dostrzegam. Co nie znaczy, że tak nie jest, po prostu nie jestem w stanie stwierdzić. Myślę, że określanie przyjezdnych "słoikami" o czymś jednak świadczy... Jakoś w innych miastach coś takiego nie występuje, więc może coś jest na rzeczy. Co polecacie zwiedzić w stolicy i czy macie jakieś godne polecenia miejsca na nocleg? Na przełomie lipca i sierpnia planuję w końcu bliżej poznać stolicę, ale jeszcze nie wiem gdzie się zatrzymam. Muszę przyznać, że baza hotelowa jest imponująca (http://www.warsaw4you.com/noclegi-w-Warszawie Możecie polecić jakiś konkretny hotel? |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości