Nocleg dla Turysty

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Polecam obiekt
2013-11-18, 23:17
RE: Polecam obiekt
Polecam ośrodek "Jubilat" w Ocyplu w Borach Tucholskich - tanio, cicho, przyjemnie. Bardzo czysto, mnóstwo grzybów. Warto wybrać się z rodziną - dużo rodzin z dziećmi.

Wykonuję przeprowadzki międzynarodowe i zapraszam do współpracy.
Cytat
2013-12-13, 13:54
Byłem ostatnio, faktycznie jest tam bardzo przyjemnie Smile

vox meble do przedpokoju
szafa i dodatki
Cytat
2013-12-14, 21:37
mogę polecić Zajazd koło koło Raciborza, mają kilka pokoi, restaurację , karczmę no i otoczenie pomaga wypocząć nawet z dziećmi

Zapraszam na noclegi do Złotej Iglicy http://www.zlotaiglica.pl
Cytat
2014-01-16, 12:30
Ja polecam wybrać się do Sopotu, wszystkim tym którzy jeszcze nie mieli okazji tu być Smile Sporo rozrywki, blisko Gdańsk i Gdynia, nawet z molo możemy popłynąć "Tramwajem Wodnym" na Hel Smile

Sopot Apartamenty
Cytat
2014-01-17, 22:34 (Ten post był ostatnio modyfikowany: 2014-01-17 22:39 przez michal_turysta.)
jak dla mnie wspaniały ośrodek to bajkowy zakątek - http://bajkowy-zakatek.pl - leży w niewielkiej wsi, kilkadziesiąt m. od jeziora, dla dzieciaków dużo atrakcji - zoo, park linowy, 2 place zabaw. Żona bardzo zadowolona ze spa, mi nie trzeba nic więcej poza wędkąSmile Polecam z uwagi na niską cenę, zadowolenie dzieciaków i ciszę, spokój.
aha, ciekawy jest jeszcze hotel mazurska chata w mikołajkach, Mrągowska 26, Mikołajki - jeśli lubicie mikołajki, to jest to świetny hotel w zacisznym miejscu - nowy, stosunkowo niedrogi, 400 m od centrum.
Cytat
2014-02-03, 12:23
oo faktycznie fajna ta Twoja oferta Smile

Sopot Apartamenty
Cytat
2014-02-04, 20:03
Jeżeli chodzi o noclegi w Wiśle to mogę polecić pensjonat Luiza - ceny jak na agroturystyce, warunki jak w hotelu.
Cytat
2014-02-10, 11:49
Miałem okazję być w Wiśle i jest to super miejsce warte powtórnych odwiedzin Big Grin

Sopot Apartamenty
Cytat
2014-04-04, 12:34
Często zdarza mi się służbowo podróżować do Gdańska (firma ma podpisany kontrakt, wykonujemy projekt, wobec czego spędzam po kilka dni w każdym tygodniu w Trójmieście) i zawsze zatrzymuję się w Villi Green House - świetna lokalizacja (wszędzie blisko i łatwy dostęp do komunikacji miejskiej), przystępne ceny, dobry standard. Sprawdziłem - polecam.

noclegi dla pracowników gdańsk
Cytat

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | noclegdlaturysty.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS