Śnieżka
|
2011-02-04, 13:59
|
|||
|
|||
Śnieżka
Nie byłem jeszcze nigdy na Śnieżce i w tym roku się wybieram. Widziałem na mapach, że można tam wejść kilkoma szlakami. Wiem, że się różnią długością i stopniem trudności, ale doradźcie mi który z nich wybrać, by mieć najlepsze widoki ?
Kurs Inventor Szczecin pranie dywanów Szczecin |
|||
2011-02-08, 11:18
|
|||
|
|||
RE: Śnieżka
Nie pamiętam niestety, którym szlakiem szedłem (jakim kolorem) ale była to dłuższa trasa i z tego co wiem najładniejsza
![]() Zaczynało się od Świątyni Wang i od razu było trochę strome podejście, później na chwilę złagodniało. Przez chwilę idzie się drogą, którą dojeżdżają samochody do schroniska. Później odbija się w las i tam leciutko pod górkę jest. Wychodzimy obok małego jeziorka, które wśród wysokich gór wygląda pięknie. Jest tam też schronisko i można odpocząć i coś zjeść lub wypić. Na tym szlaku po drodze mijamy chyba 3 lub 4 schroniska, więc dużych zapasów wody i jedzenia nie trzeba nosić, można kupić na miejscu. Od jeziorka znowu wchodzimy na drogę brukowaną, która momentami jest stroma i tak po kilkudziesięciu minutach dochodzimy pod podejście pod sam szczyt. Od tego momentu jest trochę stromiej ale można wybrać 2 szlaki - krótszy, cięższy i dłuższy lżejszy. Cała trasa ogólnie nie jest trudna, jednak zajmuje trochę czasu. Nie wiem niestety jakie widoki były ze szczytu bo była mgła ![]() Jako ciekawostkę pokaże zdjęcie, na którym widać, że na szczyt można nawet z malutkim dzieckiem wejść bez większyc problemów ![]() ![]() Wypromuj się w sieci poprzez: Katalog stron Katallo |
|||
2013-10-08, 15:47
|
|||
|
|||
Trasa jest świetna . Wybraliśmy sie ze znajomymi w te wakacje i było super
![]() ![]() Dom opiekiZłota Podkowa Kliknij |
|||
2013-10-09, 10:24
|
|||
|
|||
Wyśmienita trasa dla każdego, bez względu na wiek.
Zapraszam na Naszą Strone WWW Kliknij lampy sufitowe - oswietleniedomowe.pl |
|||
2013-11-25, 19:54
|
|||
|
|||
Os niepełnosprawna z chorobą serca też może z niej w pełni skorzystać?
krakowski elektryk na awarię a wypoczynek w standardzie jak w hotel w białobrzegach w pensjonacie agroturystycznym. |
|||
2013-12-04, 15:12
|
|||
|
|||
A to mały podróżnik
![]() |
|||
2013-12-27, 11:28
|
|||
|
|||
Oj przydałoby mi się cos takiego podczas niedawnych wycieczek - 21kg noszone we wbijającym się w plecy nosidle po kilku godzinkach z lekka daje znać o sobie...
![]() spa |
|||
2014-01-21, 18:21
|
|||
|
|||
Dobry wynalazek.
Blog mamy | Liga Angielska | Arsenal Londyn |
|||
2014-03-06, 13:11
|
|||
|
|||
dobra rzecz przy dziecku na szpinaczki do gór.
|
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości