Hyrny - Zakopane
|
2011-02-04, 14:07
|
|||
|
|||
Hyrny - Zakopane
Czy ktoś był kiedyś w tym hotelu ? Jakie są tam warunki i jedzenie ?
Jak widzę na mapie to jest on położony w samym centrum, blisko Krupówek, co jest wielkim plusem. Więcej informacji nie posiadam, może ktośz forumowiczów był tam i może coś powiedzieć ? Kurs Inventor Szczecin pranie dywanów Szczecin |
|||
2011-02-05, 10:18
|
|||
|
|||
RE: Hyrny - Zakopane
Byłem tam kiedyś, kilka lat temu. Hotel ten wybudowany był pewnie w czasach komunistycznych i widać miejscami jeszcze taki stary styl budownictwa. Przykładowo jadalnia wygląda staroświecko przy całej reszcie. Ogólnie w hotelu czysto i przyjemnie, dostępny jest barek alkoholowy, gdzie można wieczorem zejść napić się piwa lub czegoś mocniejszego.
Położenie hotelu jest dobre, wszędzie można dojść na piechotę. Jackie Chan poleca darmowe książki |
|||
2013-03-04, 10:03
|
|||
|
|||
Trochę czasu minęło od zapytania - a ja właśnie wróciłem z tego hotelu.
Nie polecam go nikomu, obiekt bardzo skromny, pamiętający czasy gierkowskie, po lekkim liftingu.Ale personel już nie- Pani w recepcji chyba siedzi tam za karę. Pokoje zakurzone, ani razu nie sprzątane w trakcie 3 dni pobytu, ręczniki nie wymieniane, łazienki po remoncie aż szkoda że takie brudne.. W cenie pobytu posiłki: z najtańszych produktów, mało urozmaicone, jedyny plus to sprawny, uśmiechnięty personel w stołówki. Obiekt położony w doskonałym miejscu ale niestety nikt tego nie wykorzystuje. Ja tam więcej nie pojadę. |
|||
2013-04-14, 21:05
|
|||
|
|||
Ej ale to super miejsce na taki survial - turystykę eksttremalną. To lepszy sport niż z biurami podróży w to się bawić.
noclegi lublin wesele lublin |
|||
2013-04-18, 07:24
|
|||
|
|||
dobrze wiedzieć, bo do Zakopanego będę się wybierać niedługo
|
|||
2013-09-18, 14:50
|
|||
|
|||
Ja również całkiem niedawno miałam "nieprzyjemność" spać w tym hotelu. Osobiście nie polecam nikomu! Dobrze to ktoś ujął, że dokładnie pamięta czasy gierkowskie...
|
|||
2013-09-20, 14:18
|
|||
|
|||
Miałem przyjemność a moze raczej nie przyjemność zatrzymać się w tym hotelu na jedną noc i musze przyznać że nic specjalnego . Może nie było tragedi i nie wychodziły pająki z każdego kąta ale widać odrazu że hotel nie jest pierwszej świerzośći , ani nawet drugiej ;p
Zapraszam! na Mója Strona! polacam Kliknij! |
|||
2013-09-23, 13:33
|
|||
|
|||
Jedzenie pierwsza klasa, warunki hmm, niezbyt dobre, ale za taką cene nie można się wiele spodziewać. Pare nocek można spędzić.
Nasza Strona WWW! KLIKNIJ! http://laser-studio.com.pl/ |
|||
2013-10-08, 14:38
|
|||
|
|||
Byłem kilka lat temu, nie wiem jak teraz, ale wtedy było wysmienicie, dobre jedzenie, posłanie też godne polecenia, obsługa mogłaby być troszke milsza, ale może mieli zły dzień.
opinie-o-inwestycjach.pl deweloper rafin zjeżdżalnie dmuchane |
|||
2013-10-08, 15:26
|
|||
|
|||
Byłem tam w zeszłym sezonie zimowym i w tym tez mam zamiar sie wybrać!
![]() Dom opiekiZłota Podkowa Kliknij |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości