Nocleg dla Turysty

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hyrny - Zakopane
2013-10-15, 13:49
RE: Hyrny - Zakopane
W Zakopanym nie ma chyba brzydkich ośrodków Big Grin

Zobacz
http://www.darkcoffee.pl/
Nasza Witryna
Cytat
2013-10-21, 12:58
Wszystko zależy od ceny. Ja ostatnio chciałam przyoszczędzić no i niestety zemściło się...

Sposoby na rzucanie palenia
Cytat
2013-11-22, 11:33
w Jaszczurówce udało się nam trafić tanią i fajną kwaterkę

moda-slubna.cdd.com.pl
Cytat
2014-01-21, 18:27
Ania 25 jaka to kwaterka.

Blog mamy | Liga Angielska | Arsenal Londyn
Cytat
2014-01-22, 12:00
Też miałem okazję w nim być Smile wszystko zależy od tego na co się nastawiamy,a no i jeszcze ile na to chce przeznaczyć $. Ceny są tam na prawdę niskie biorąc pod uwagę lokalizacje, w kwestii jedzenia - ta stołówka heh Big Grin jak na koloniach za czasów podstawówki Smile, ale moi drodzy tam lepiej raczej nie będzie, w kwestii polepszania standardu trzeba rozkładać wydatki tak żeby na bieżąco coś zmieniać, a nie w momencie kiedy to wszystko przespało swoje lata świetności wyłożyć kilka-kilkanaście milionów ? żeby nadać temu wystrój, wygląd obecnych trendów ? Było czysto i to najważniejsze Smile w kwestii oceny personelu - to nie jest hotel 5* gdzie będą Cię witać uśmiechem bo jest on opłacany w pensji Smile tutaj dostaniesz uśmiech za uśmiech - zależy od Ciebie Smile

Sopot Apartamenty
Cytat
2014-02-02, 12:38
Widzę ze opinie bardzo zróżnicowane na temat hotelu. Chyba się tam nie wybiorę bo większość jest na nie.
Cytat
2014-02-14, 12:22
Wiesz szału nie ma Smile Szał kosztuje Big Grin więc zależy ile chcesz przeznaczyć na swój wypoczynek kasy Smile Niestety, nie oszukujmy się, ale czy ktoś zna miejsce gdzie dostanę super apartament za małe pieniądze ?Big Grin Jak tak to dzielcie się linkami i jadę Big GrinBig Grin heh małe pieniądze to też względne pojęcie ale powiedzmy 100-150 zł 2 os tak mniej więcej wyszedł nas pobyt w Hyrnym z grupona kupiony Smile

Sopot Apartamenty
Cytat
2014-03-06, 13:28
byłem w tamtym roku w tym tez się pewnie wybioręSmile
Cytat

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | noclegdlaturysty.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS