Gdańsk, Gdańsk i jeszcze raz Gdańsk...
|
2011-02-10, 14:38
|
|||
|
|||
Gdańsk, Gdańsk i jeszcze raz Gdańsk...
W zeszłym roku miałam okazję zwiedzić Gdańsk... miasto to zrobiło na mnie niesamowite wrażenie już w chwili opuszczenia pociągu... natomiast gdy weszłam na stare miasto, zobaczyłam te prześliczne kamienice ect. moje serce zostało podbite już całkowicie... jestem pewna że tak wrócę, jak tlyko będę mieć okazję... poniżej kilka fotek
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
2011-02-12, 01:44
|
|||
|
|||
RE: Gdańsk, Gdańsk i jeszcze raz Gdańsk...
uu pogoda ci nie dopisała, jakieś deszczowe chmury widze
![]() Gdańsk jest bardzo ładnym miastem, potwierdzam. Ale najlepiej zwiedzać go poza sezonem, na wiosnę lub jesień, wtedy nie ma tylu turystów i takiego tłoku na ulicach. Ładne widoki są też z wieży kościoła. Polecam. Polecam kurs VBA |
|||
2011-02-15, 08:16
|
|||
|
|||
Po zdjęciach widać, że byłaś podczas targów dominikańskich. Jeśli chodzi wtedy o zwiedzanie to jest tragedia, ludzi jak mrówek
![]() Dla niektórych zatem lepiej będzie latem, dla niektórych lepiej jak będzie mniej ludzi. Wypromuj się w sieci poprzez: Katalog stron Katallo |
|||
2011-02-15, 15:51
|
|||
|
|||
to akurat fakt- odbywały się targi i można było kupi mnóstwo niedrogich i całkiem oryginalnych rzeczy - raj dla kobiet bo np. za swoje nowe kolczyki z wisiorkiem ręcznie malowane na szkle dałam jedyne 25 zł - a są prześliczne no i ogólnie nieźle obłowić się można
![]() |
|||
2011-09-15, 10:03
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 2013-07-05 11:04 przez lubiedobre.)
|
|||
|
|||
hej, świetne zdjęcia! Gdańsk to moje najukochańsze miasto w Polsce. Jest nie tylko piękne, ale też ciekawe - sporo się tam dzieje i można naprawdę doskonale wypocząć, nie tylko na plaży, lecz także w klubach
![]() |
|||
2012-09-18, 10:36
|
|||
|
|||
Tak dawno nie byłem w Gdańsku. To takie piękne miasto.
http://archipolis.bloog.pl mój blog |
|||
2013-12-08, 18:24
|
|||
|
|||
Gdańsk jest dość małym ale z pewnością bardzo urokliwym miastem. Ja w Gdańsku byłam w te wakacje i muszę przyznać, że Gdańsk mnie zadziwia za każdym razem gdy odwiedzam to miasto. Tym razem zaskoczył mnie uliczka z nowo powstałymi restauracjami.
|
|||
2014-01-22, 18:34
|
|||
|
|||
Racja ma ten urok swój Gdańsk po prostu piękne miejsce.
Blog mamy | Liga Angielska | Arsenal Londyn |
|||
2014-01-24, 15:40
|
|||
|
|||
Gdańsk jest piękny - zabytków full kto nie był, to z pewnością warto się tu wybrać
Sopot Apartamenty |
|||
2014-01-24, 19:06
|
|||
|
|||
Zabytków jest sporo ale większość kamieniczek to niestety powojenne rekonstrukcje
http://mediterra.pl/ i to moje ulubione strony http://czekoladowapaczka.pl/prezent-szefa/ |
|||
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości